top of page

Vil du starte en ny klubb?

Har du lyst å starte en klubb? Da er det bare å ta kontakt, vi hjelper deg gjennom hele prosessen fra start til nedleggelse. Det er mange fordeler å starte en klubb under Narvik Studentersamfunn (NSS). Ved å gjøre det slipper du alt styret med å registrere klubben i Brønnøysundregisteret. Du sparer deg for mye administrativ arbeid som frigir mer tid til å fokusere på å ha det artig med klubben. NSS hjelper med økonomi, administrering og markedsføring for klubbene. NSS gir derfor også muligheter veldig små klubber og komiteer å kunne bli etablert for kortere perioder om det er ønske for det. Om en klubb eller komité skulle bli lagt ned på grunn av at nøkkelpersoner blir ferdig på skolen eller må slutte i vervene sine, så vil NSS ivareta investeringer som ble gjort i utstyr, lokaler, etc. Så om noen ønsker å starte opp den evt. klubben på nytt eller en helt ny klubb med de ressurser-ene så er det mulighet for det. Alt du treger er engasjement og å ta kontakt med oss

Utstyr vi har.

Vi har masse serverutstyr for de som innteresserer seg for servere. Vi hadde en klubb som i sin tid driftet alt av datalagring til NSS i tillegg til å arrangere ett større lan kalt Lano.

Vi har eldre radioamatør utstyr og antenne som ble brukt før. Det ble blant annet brukt til å snakke med radioamatørstasjoner i hele verden.

Det er også en del hobbyutstyr i kategorien strikking og maling pluss litt diverse som vi har på lager. Dette utstyret er mulig å bruke hvis man vil arragere paint og prat eller kanskje strikk og drikk.

bottom of page