top of page

Frivillighet

"For et sunt og aktivt studentmiljø"

Hele organisasjonen består av frivillige studenter som har ett engasjement for å skape ett sosialt, aktivt og sunt studentmiljø. Uten alle de frivillige ville vi ikke hatt de klubber som er og heller ikke det studentmiljøet som finnes i dag.

Fordeler

Om du er innterresert i være med i en klubb, starte en klubb eller bare å delta så er det mange fordeler med å være frivillig.

Som frivillig og medlem kan du stifte mange nye bekjentskaper med folk som har de samme innterressene som deg. Disse bekjentskapene kan vare mye lenger enn studietiden og bli en del av ditt faglige nettverk.

Ikke bare knytter du bekjentskap og nettverk som kan hjelpe seinere i livet. Du kan også få mye god erfaring innen blant annet økonomi og budsjettering, planlegging av arrangementer i tillegg til at de ser bra ut på CV'en. Denne erfaringen kan du få fra alt du kan delta på fra kurs og seminarer til kontorarbeid med mer.

Som en ekstra bonus for de litt mer ambisiøse og vil sette preg på campus så kan man lettere gjøre det igjennomfrivilligheten. Det aller viktigste å huske på når det kommer til frivillighet hos oss er at vi er en ideellorganisasjon, som betyr at det er enklere for oss å gjøre hva vi vil, når vi vil.

Hva kan du bidra med?

Vi trenger folk med engasjement. Kunnskapen og erfaringen får du gjennom å være frivillig. Om du er litt nysgerrig og kanskje redd for å prøve noe nytt eller for å gjøre noe dumt som frivillig så må du ikke la det stoppe deg. Her i NSS er det trygge rammer og vi ønsker at folk skal prøve seg. Hvis du finner ut at dette ikke er noe for deg så gjør det heller ingenting siden det er frivllig uansett!!

Vi trenger alltids folk som har lyst å bidra på arrangementer med feks å pynte, rydde, sette opp og passe på under arrangementet. Kanskje du heller har lyst å prøve deg innenfor PR og sosiale medier, så trenger vi noen til det også. Som en ideel organisasjon så trenger vi folk som kan hjelpe med å hente inn sponsorer.

Vi har også andre prosjekter som feks å bygge en sofagruppe, hente ut data fra eldre servere til å digitalisere bilder og analoge medier som har samlet sg sammen opp igjennom historien.

Du kan melde deg som fivillig på vårt kontakt skjema :-)

bottom of page